Triple extrusie
Van drie lagen naar een compleet product
Stel, je wilt een droge worst maken met een plantaardige casing en een jalapeño-kaasvulling. Hoe ga je dat doen? Met triple extrusie kan dat. Deze techniek biedt vele mogelijkheden voor producten met meerdere lagen.
Zo kun je jouw eigen smaakvolle variatie ontwikkelen. Bijvoorbeeld in combinatie met onze VegaCasing en een pepercoating. Wil je eens sparren over je ideeën? We gaan graag met je om tafel in ons Tech Centre.


Ook geschikt voor snackindustrie
Meerdere toepassingen mogelijk
Met triple extrusie kun je alle kanten op. Ook in combinatie met deeg. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt in de bakkerij- en snackindustrie. Gebruik ons extrudeerbaar deeg, met een vleesvulling en een toegevoegde saus.
Op deze manier zijn er vele smaken in meerdere lagen te combineren. Laat je ideeën de vrije loop en kom bij ons iets moois ontwikkelen.

Tech Centres
Food-tech van de hoogste kwaliteit
In onze Tech Centres in Twello ontwikkelen we samen met jou de mooiste nieuwe concepten. Van functionele ingrediënten tot aan een compleet eindproduct. We brainstormen, ontwikkelen en testen totdat je helemaal tevreden bent. Dit doen we op onze machines van diverse gerenommeerde leveranciers, met wie we intensief samenwerken. Onze R&D’ers helpen je bij de implementatie in productie. Dan weet je zeker dat het concept ook echt werkt.