Triple extrusie

Van drie lagen naar een compleet product

Stel, je wilt een droge worst maken met een plantaardige casing en een jalapeño-kaasvulling. Hoe ga je dat doen? Met triple extrusie kan dat. Deze techniek biedt vele mogelijkheden voor producten met meerdere lagen.

Zo kun je jouw eigen smaakvolle variatie ontwikkelen. Bijvoorbeeld in combinatie met onze VegaCasing en een pepercoating. Wil je eens sparren over je ideeën? We gaan graag met je om tafel in ons Tech Centre.

Gert-Jan Broers
Application Technologist Meat

''De klant staat bij mij altijd op 1. Het is een mooie uitdaging om samen met hen onderweg te zijn naar nieuwe mogelijkheden.''

Ook geschikt voor snackindustrie

Meerdere toepassingen mogelijk

Met triple extrusie kun je alle kanten op. Ook in combinatie met deeg. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt in de bakkerij- en snackindustrie. Gebruik ons extrudeerbaar deeg, met een vleesvulling en een toegevoegde saus.

Op deze manier zijn er vele smaken in meerdere lagen te combineren. Laat je ideeën de vrije loop en kom bij ons iets moois ontwikkelen.

Van idee naar product

Wil je een food-concept verder ontwikkelen? Kom eens langs om je ideeën te bespreken. We denken graag met je mee in creatieve oplossingen.

Tech Centres

Food-tech van de hoogste kwaliteit

In onze Tech Centres in Twello ontwikkelen we samen met jou de mooiste nieuwe concepten. Van functionele ingrediënten tot aan een compleet eindproduct. We brainstormen, ontwikkelen en testen totdat je helemaal tevreden bent. Dit doen we op onze machines van diverse gerenommeerde leveranciers, met wie we intensief samenwerken. Onze R&D’ers helpen je bij de implementatie in productie. Dan weet je zeker dat het concept ook echt werkt.