Casings

Geschikt voor verschillende soorten worst

Met VegaCasing kies je voor een plantaardig omhulsel dat naadloos past in continue productie. Je gebruikt het in plaats van natuurdarm of als alternatief voor cellulose of collageen.

VegaCasing werkt optimaal met co-extrusieprocessen en is geschikt voor allerlei soorten worst, zoals verse worst, droge worst en kaasworst. Het creëert kostenefficiënte productieprocessen. Bovendien is het geschikt voor vegetarische, halal en koosjere producten.

Oskar Spengler
Business Development Manager Meat

''Toveren kan ik nog niet, maar samen gaan we het onmogelijke, mogelijk proberen te maken.''

De voordelen op een rij

Optimaliseer je productie

Productie met VegaCasing is een continu proces. Hierdoor kun je een scherpe prijs per meter berekenen en daarmee is de terugverdientijd van je investering kort. Bovendien is de kwaliteit en dosering constant.

Door efficiëntie in productie heb je minder medewerkers nodig. VegaCasing is lang houdbaar en volledig smaak- en kleurloos. Maar het toevoegen van kleur is ook mogelijk. Hiermee kun je oneffenheden wegwerken of je rookproces verkorten.

Van idee naar product

Wil je een food-concept verder ontwikkelen? Kom eens langs om je ideeën te bespreken. We denken graag met je mee in creatieve oplossingen.

Tech Centres

Food-tech van de hoogste kwaliteit

In onze Tech Centres in Twello ontwikkelen we samen met jou de mooiste nieuwe concepten. Van functionele ingrediënten tot aan een compleet eindproduct. We brainstormen, ontwikkelen en testen totdat je helemaal tevreden bent. Dit doen we op onze machines van diverse gerenommeerde leveranciers, met wie we intensief samenwerken. Onze R&D’ers helpen je bij de implementatie in productie. Dan weet je zeker dat het concept ook echt werkt.