Hoe we werken

Samen voor succes

“Ons gepassioneerde team is iedere dag een inspiratiebron voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij verbinden kennis en ingrediënten tot creatieve oplossingen.”

Onze missie geeft antwoord op de vraag waarom wij als bedrijf bestaan en waardoor wij gedreven worden.

Als familiebedrijf met zo’n 90 medewerkers staan we dicht bij jou als klant en kunnen we goed inspelen op jouw vraag. Iedereen kent elkaar en dat helpt enorm om te inspireren met onze kennis van ingrediënten.

Ward van der Kaaij
Managing Director

Tech Centres

Centrum voor creativiteit

Op ons hoofdkantoor in Twello ben je welkom in onze Tech Centres. Hier geven we alle ruimte aan onze creatieve specialisten om samen met jou de juiste oplossing te vinden. Die unieke vulling? Dat fijne deegconcept? We ontwikkelen het hier.

Er staan volledige lijnen van de gerenommeerde machineleveranciers. Daardoor kunnen we volop testen. Dan weet je zeker dat de ontwikkelde applicatie ook in jouw productieproces werkt.

Research & Development

Bron van innovatie

Research & Development is altijd al verweven in onze manier van werken. Zo hebben we al vele unieke concepten en doorbraken op de markt gebracht. We zitten volgen trends en ontwikkelingen op de voet en werken aan oplossingen met onze wereldwijde opdrachtgevers.

Dat we biologisch, halal en koosjer gecertificeerd kunnen werken is dan ook geen verrassing. Onze kennis van grondstoffen, processen en eindproducten is ongekend en wordt continu uitgebreid.

Samen ontwikkelen

Innovatie, creativiteit en ingrediënten

Samen ontwikkelen nemen we serieus. En we zijn ervan overtuigd dat we iets goeds voor je kunnen creëren. Daarom gaan we graag samen met jou ons Tech Centre in om jouw vraag te verkennen en een werkende oplossing te vinden. Zo combineren we innovatie, creativiteit en ingrediënten.

Emmelie Jakobsen
Product ontwikkelaar

“Vloeibare rook is oude techniek in een modern jasje.”

Over Ruitenberg Ingredients

Wat begon als een handel in aardappelzetmeel, groeide uit tot een pionier in food tech. Sinds 1938 ontwikkelen we vele creatieve concepten en applicaties in de voedingsmiddelenindustrie.

De kern is altijd hetzelfde gebleven: samen met klanten de grenzen van de technologie opzoeken en creatieve oplossingen bedenken. En die vervolgens helpen ontwikkelen tot een succesvol product.