Triple extrusie

Van drie lagen naar een compleet product

Triple extrusie is de ideale techniek om producten samen te stellen uit meerdere lagen. Bij deze geavanceerde technologie worden drie lagen geëxtrudeerd tot één product. Onze RapiDo is hier uitermate geschikt voor. Wil je eens verkennen of triple extrusie ook in jouw situatie kan werken? Neem contact met ons op.

Arthur van Meerveld
Application Technologist Bakery & Convenience

“Het mooiste van mijn werk vind ik, als de door ons ontwikkelde producten soepel op de lijn lopen en de klant tevreden is.”

Ook geschikt voor vleesindustrie

Meerdere toepassingen mogelijk

Triple extrusie is een productietechniek met vele mogelijkheden. Het wordt ook in de vleesindustrie veelvuldig gebruikt. Zo hebben we onder andere gewerkt aan een droge worst met een jalapeño-kaasvulling en onze VegaCasing.

Op deze manier zijn er vele smaken in meerdere lagen te combineren. Laat je ideeën de vrije loop en kom bij ons iets moois ontwikkelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een worstenbroodje met mosterd?

Wat is jouw idee?

Wil je een food-concept verder ontwikkelen? Kom eens langs om je ideeën te bespreken. We denken graag met je mee in creatieve oplossingen.

Tech Centres

Food-tech van de hoogste kwaliteit

In onze Tech Centres in Twello ontwikkelen we samen met jou de mooiste nieuwe concepten. Van functionele ingrediënten tot aan een compleet eindproduct. We brainstormen, ontwikkelen en testen totdat je helemaal tevreden bent. Dit doen we op onze machines van diverse gerenommeerde leveranciers, met wie we intensief samenwerken. Onze R&D’ers helpen je bij de implementatie in productie. Dan weet je zeker dat het concept ook echt werkt.