Triple extrusie
Van drie lagen naar een compleet product
Triple extrusie is de ideale techniek om producten samen te stellen uit meerdere lagen. Bij deze geavanceerde technologie worden drie lagen geëxtrudeerd tot één product. Onze RapiDo is hier uitermate geschikt voor. Wil je eens verkennen of triple extrusie ook in jouw situatie kan werken? Neem contact met ons op.


Ook geschikt voor vleesindustrie
Meerdere toepassingen mogelijk
Triple extrusie is een productietechniek met vele mogelijkheden. Het wordt ook in de vleesindustrie veelvuldig gebruikt. Zo hebben we onder andere gewerkt aan een droge worst met een jalapeño-kaasvulling en onze VegaCasing.
Op deze manier zijn er vele smaken in meerdere lagen te combineren. Laat je ideeën de vrije loop en kom bij ons iets moois ontwikkelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een worstenbroodje met mosterd?

Tech Centres
Food-tech van de hoogste kwaliteit
In onze Tech Centres in Twello ontwikkelen we samen met jou de mooiste nieuwe concepten. Van functionele ingrediënten tot aan een compleet eindproduct. We brainstormen, ontwikkelen en testen totdat je helemaal tevreden bent. Dit doen we op onze machines van diverse gerenommeerde leveranciers, met wie we intensief samenwerken. Onze R&D’ers helpen je bij de implementatie in productie. Dan weet je zeker dat het concept ook echt werkt.