Deeg

Efficiënt werken met RapiDo

RapiDo van Ruitenberg Ingredients is een gistvrij deeg. Dat bespaart je dus veel rijstijd. Ook is RapiDo geschikt voor co-extrusieprocessen en lamineerlijnen. Bovendien hebben we een variant ontwikkeld dat geschikt is voor de stoomoven. Dat verbruikt een stuk minder energie dan afbakken in de oven.

Wil je variëren in kleur en smaak? Voeg een groentepuree toe. Ook daarvoor is RapiDo geschikt. Wil je meer weten? Neem contact op met een van onze bakkerijspecialisten.

Esther van der Spek
Account Manager Bakery

“Elke klant brengt iets unieks, net als elk recept. Dat maakt samenwerken zo leuk.”

Veel toepassingen mogelijk

Ideaal voor frituur, airfryer of oven

RapiDo is geschikt voor veel applicaties. Denk aan broodsnacks, mini-snacks, empanada’s of stoombroodjes. Gebruik het voor snacks die gefrituurd moeten worden of voor producten die verwarmd moeten worden in de airfryer of oven.

Samen iets ontwikkelen? Dat kan! Je bent welkom in ons Tech Centre.

Wat is jouw idee?

Wil je een food-concept verder ontwikkelen? Kom eens langs om je ideeën te bespreken. We denken graag met je mee in creatieve oplossingen.

Tech Centres

Food-tech van de hoogste kwaliteit

In onze Tech Centres in Twello ontwikkelen we samen met jou de mooiste nieuwe concepten. Van functionele ingrediënten tot aan een compleet eindproduct. We brainstormen, ontwikkelen en testen totdat je helemaal tevreden bent. Dit doen we op onze machines van diverse gerenommeerde leveranciers, met wie we intensief samenwerken. Onze R&D’ers helpen je bij de implementatie in productie. Dan weet je zeker dat het concept ook echt werkt.